Over ons

Over ons

Welkom bij voedselbos ’t Wemmenholt!

Bij ons innovatieve familiebedrijf hebben we een droom werkelijkheid laten worden: het ontwikkelen van voedselbos ’t Wemmenholt. Van plantenkweker tot plantenveredelaar en nu ook als pioniers van een nieuwe vorm van landbouw. Wat begon als een jeugddroom van Marja is uitgegroeid tot een prachtig avontuur.

We delen graag onze kennis en ervaring met jullie via deze blog. Hier delen we onze ontdekkingen, ervaringen en nieuwe perspectieven die we in ons voedselbos opdoen.

In ons voedselbos, gebaseerd op het permacultuurprincipe, streven we naar een nauwe samenwerking met de natuur. Hoewel we al jaren met de natuur samenwerken laten we haar nu zoveel mogelijk met rust. In ons voedselbos experimenteren we met verschillende plantensoorten en blijven we met een open geest nieuwe perspectieven en werkwijzen onderzoeken. We geloven dat er altijd ruimte is voor groei en verbetering.

In een wereld waarin schaarste en uitputting van natuurlijke hulpbronnen vaak centraal staan willen wij een ander perspectief bieden. Een leven in overvloed is denkbaar als we openstaan voor nieuwe mogelijkheden en bereid zijn om te leren van de natuurlijke processen om ons heen.

Laten we samen bouwen aan een wereld waarin we niet alleen voldoende voedsel hebben, maar waarin we kunnen genieten van de overvloed die de natuur ons te bieden heeft. Stap voor stap kunnen we een toekomst creëren waarin we in harmonie leven met de natuur en waarin overvloed voor iedereen bereikbaar zou kunnen zijn.

Welkom bij voedselbos ’t Wemmenholt, waar de natuur onze gids is en waar we geloven in een leven in overvloed.

Familie Holtmaat